Inget svar på varför

0kommentarer

Åkte med min syster in till KK innan och efter 3 timmar kom vi där ifrån igen med egentligen inget. De hittade inget och kunde inte säga varför hon känner som hon gör. Ev någon form av åderbrock men det fanns inget som såg konstigt ut och det hade inget med graviditeten att göra som ex att hon skulle öppnats redan eller så.
 
Det märkliga är att hon började känna av det efter att hon trillat i duschen men hon slog sig verken i magen eller över livmodern när hon trillade. Inget blod eller kramper eller något sådan alls. Tycker det är märkligt att man kan ha så ont som hon utan att läkaren hittar något. Exakt henne problem vill jag inte ta upp här, då de är lite intimt kanske, men de hade inget med bebisen i magen att göra.
 
Det var hemskt att sitta där inne, var hungrig, uttråkad och trött.
 
Nu är man iallafall hemma igen och ätit två skålar med muslie och filmjölk vilket behövdes då jag var mega hungrig. Fina T kommer över om en stund och snacka lite skit sen blir det hämta loppan på dagis och ev mata ankorna. Jag sa i morsse att vi fick se vilket väder det var efter dagis så vi får se om hon säger något.
 
Då ska man vara själv mellan Fredag & Lördag igen och hela Lördagen med. Känns lagom roande, men vad gör man, det är bara att gilla läget. Undra om man hinner vila innan T kommer.

Kommentera

Publiceras ej