Hade de inte varit lättare att lära sig krypa?

Loppan har sedan i Måndags pratat mycket om livet slut. Hon frågar om min lilla kusin som gick bort vid 1 års ålder, hon påpekar flera gånger om att man ska dö och hon upprepar det om och om igen. Hur ska jag få min 4 åriga dotter att inte tänka på sånt? Hon är förliten. Vi var på min kusins grav i måndags och satte ett ljus och efter det har frågorna matats på. Jag vill inte att hon ska tänka på det, de räcker med att jag har min dödsångest som spökar nästan varje kväll & natt. Hon är 4, hon ska leka. busa och leva för fullt, hur ska man kunna undvika de ämnet med henne och speciellt nu när hennes gammelmormor är sjuk. Hon frågar mycket och jag vill inte ljuga för henne men vad ska jag säga/göra? Närsta gånge jag träffar min mormor ska ja be om ett foto på henne & mina barn tillsammans, jag vill att det ska finnas ett som jag kan ha sen när hon inte finns hos oss längre. Jag älskar min mormor otroligt mycket och det hoppas jag att hon vet <3.
 
 
Tillägnad min älskade sambo!!!
Helt underbar låt och man bli nog lite kär ändå ;)
 
 
Mitt första försök till en Hallo Kitty rulltåra, den blev lite kladdig då de skulle vara chokladpudding i den och vanilj kräm :)

Som rubriken säger så har vi idag bakat rulltårtor med ett nytt recept och testat mönster i rulltårtorna och blev hyfsat nöjd med dem faktiskt. Dottern fick bestämma ena mönstret och bild på de kommer i morgon. Knodden är fortfarande vaken så får se hur länge han sover i natt eftersom han är uppe fortfarande. Just nu ligger han och snackar i sin säng och loppan tittar på film i sin. Knodden är 8 månader nu och den enda som passat honom är min syster och de är Max några få timmar de handlar om, när dottern var 2,5 månad sov hon borta för första gången och hade nästan aldrig problem att ordna barnvakt men till Knodden är de svårare. Varför? Är de för loppan var första men Snuffe är nr 3 nu och där verkar det inte vara lika svårt? Min syster är den som ställt upp för mig men nu när vi ska på sambons brors bröllop vet jag inte om jag kan ordna någon som tar barnen. Det är inte så man ska ut och röja precis. Jag har frågat men sen säger min syster en sak så vet inte hur de blir. Jobbig det där men att kunna få lite fritid, jag & sambon tillsammans bara vi. Jag älskar mina barn mest av alltid och i vanliga fall är de med mig om jag inte har läkarbesök eller liknande men till de bröllopet behövs barnvakt så vi får se hur det blir. Tycker det är lite sorligt om det inte går att lösa. Jaja det är ett tag till så får se om jag kan lösa det. Ha en bra kväll :)

Sambon satt och tittade på hus i Blentarp igår. Blentarp av alla ställe, då jag inte har körkort så får jag pendla om de nu skulle bli åt de hållet men 5 km till Veberöd och sedan ca 1 timme med buss så är jag i Staffanstorp. Det går vissa bussar från Blentarp till Veberöd men vid fint väder kan jag cykla annars får ju Sambon släppa av mig i Veberöd innan han kör till jobbet. Det löser sig alltid och de får väll kanske en att motiveras lite mer till att så småningom ta ett körkort, men vill börja köra privat först då jag är livrädd för att sitta bakom en ratt. Fy jag ville egentligen slippa det men om jag ska övervinna rädslan måste jag ta tag i det. Har undvikit det länge nu, snart 30 år utan körkort :/. Bara jag tänker på det får jag kramper i magen och hjärtklappningar. Riktigt jobbigt faktiskt.
 
Jag tänkte cykla till Burlöv Center någon dag, måste ha lite tid på mig, får väll räkna 2 timmar dit & 2 timmar hem sen tänkte jag handla med så får se om Loppan kan stanna någon timme längre på dagis någon dag och vara hemma med mig en annan dag istället kanske. 
 
Snart åtebesök på KK med för att se hur de ser ut med cellförändringarna oxå jobbigt men jag måste göra det. Finns de kvar så får jag väll genomgå uytterligare en tid in och ut på sjukhuset med prover och op, men det måste man ju om de hittar det. 
 
Knodden har somnat en stund nu, han vart jätte gnällig så en flaska välling i sin säng och han somnade.
Ska hem till systern sen en runda men väntar på att Lilleman vaknat, att han knappt åt någon gröt i morsse och fick välling för 45 min sedan rubbar rutinerna. jag är urdålig på rutiner jag ger mat när de passar mig och han är hungrig.
 
 
Hoppas allt är bra med er alla :). Jag sitter just nu och lyssnar på Vart jag mig i världen vänder och kl är halv 8 på morgonen. Blir på mega bra humör när jag hör den, ska försöka få in den på min tele så jag har den med när jag är ute. Loppan sjunger för full hals i soffan <3.
 
Idag ska vi se om jag orkar baka lite, hittade en rulltårta jag vill testa men vet ej vad jag ska ha för fyllning, förslag? Det är märängrulltårta, vad kan passa till det?
 
Behöver förslag på mat idag med. Funderar på om jag ska testa LCHF till mig själv. Om jag mäter mig runt midjan morgonen så är den 3 cm mindre än om jag mäter den senare på dagen när jag fått något i mig. Sjuk hur magen kan spänna ut sig så. Fick frågan av grannens dotter om jag skulle ha bebis, ja man kan ju undra!!!
 
Ha en bra dag. Ska hem till syrran efter jag lämnat Loppan!! Kram
 
Idag blev de en strecka på nästan 5 km och det tog mig ca 43 min, men där ingick 3 kortare jogging streckor. OMG säger jag, det kändes som om mina penpipor skulle gå mitt av när jag joggade. Jag klarade inte speciellt långt någon av de 3 gångerna, men joggade gjorde jag :). Snacka om att ha otränade ben och konditionen är fortfarande mega kass, men man känner sig lite bättre efter att ha försökt iallfall. 
 
Igår fick jag höra att folk tyckte tydligen jag var väldigt gnällig och negativ när jag väntade Knodden och att jag jämfördes med min syster som oxå var gravid och att jag klagade mycket mer än henne.
 
1. Vad ger er rätten att prata om mig bakom min rygg?
2. Varför jämförman två olika gravida kvinnor och deras graviditeter? Det är som att jämföra två olika individer. Varför?
 
Och om jag var extra gnällig, vad rör de er? Var de ni som blev sjukskriven v 16 med sammandragningar som höll mig vaken på nätterna, gråtandes stora delar av dagarna för jag inte orkade att ta hand om min älskade Loppa eller jobba och leva som jag brukar? Var de ni som fick leva med de skuldkänslorna i 5 månader? Svar : Nej så håll era åsikter till er själva och prata inte om mig med någon annan, bry er inte. Allt är inte guld & gröna skogar så varför ska jag låtsas att det är det?
 
Nej nu lägger jag ner de skitet, har ni inget vettig att säga till mig som inte tycker ner en i skorna så säg inget alls. 
 

Titta vem som är hos moster en stund.

Såg denna fråga på facebook.
 
Sant eller falskt: Gör det lite ont när ditt ex gifter sig med en annan person medans du fortfarande är singel?
 

Och helt sjukt att läsa alla svar 90 % av alla kommentarer som just nu är uppe i 473 st och alla är i still med.
 
* Gör mig inget om andra finner nytta i mina sopor
*Men visst har vi lärt oss att skänka begagnade saker till bättre behövande. 
Så gjorde jag
*Nej, för han har fått den nya för sina synder, jag njuter..
*Nej inte det minsta, vill hans nya ta mina rester så varsågod.
 

Tycker de skriker om att de är avundsjuka eller bitterhet över detta.
Även om man skills som ovänner så har man fortfarande älskat personen 1 gång, men de fanns några enstaka kommentarer som faktiskt jag tyckte var bra med och en av dem var Nej verkligen inte, ett lyckligt ex = En bra pappa. Vet själv inte hur jag ställt mig till om det tagit slut och sambon gift sig med någon annan men inom sin tid får man ju acceptera det och om man nu blir ledsen över detta är de väll bättre att vara ärlig mot sig själv så kanske man kan komma över det med, man kan inte vara bitter resten av livet på en person för de tagit slut. För de är så de framstår, även om ni nu tycker de är bra att de tagit slut så borde ni kunna släppa de och inte skriva på de sättet. Om man inte är det hade de räckt med nej inte ett dugg, har gått vidare med mitt liv och han med sitt. Dessa kommentarerna är bara löjliga och kan inte hjälpa att man stör sig på det för en gång i tiden var en sådan kommentar riktat mot mig så det är nog därför jag bli så irreterad, men i detta läget hade jag ett uppehåll och en annan tjej kom in i bilden, när vi bestämde att vi skulle försöka igen för känslorna fanns fortfarande kvar så kom just en sådan kommentar riktad mot mig som var: Du kan ta min toyboy för jag är färdig med honom, detta var för ca 6 år sedan och jag har inte tvivlat på att vi tog rätt beslut 1 ända gång. Idag har vi två underbara barn och min kärlek är oändligt till honom ;). Hon hade svårt att acceptera att vi ville försöka igen och kanske förståligt från henne sida om hon nu hade starka känslor för honom, men tydligen var de ju inte besvarat. 
 

Jag personligen har haft samma kille i 13 år snart och älskar honom fortfarande av hela mitt hjärta och trots att jag klagar på honom eller situationerna då och då (ofta kanske) så de som känner oss vet att man ska ta de med en nypa salt. Jag är inte ett dugg olycklig och visst vill man kanske förändra lite saker men om man gör de slutar man kanske uppskatta det när det händer. Nej ni som tror att vi inte har de bra tror fel, vi har upp och ner som alla förhållande men kärlek finns där och även om den inte visas genom romantiska saker så finns den där och jag kan absolut inte se ett liv utan honom i det. Förutom barnen är han mitt allt. <3 
 
 
 
 
Då har man suttit uppe nu i 2 timmar. Knodden har precis somnat om efter att ha gallskrikit för en stund sedan, han är förkyld och rinnig näsa vilket stör honom när han sover och jag försökte suga men de kom inte så mycket och han blev helt hysterisk, har två andra familjemedlemar som sover så ville inte trixa förmycket med honom.
 
Loppan bestämde sig igår kväll att hon skulle på upptäcks färd tydligen. Hon frågade mig om hon fick gå till andra gården och jag sa en stund. efter 30 min gick jag dit för att kalla på henne men hon var inte där. Gick runt om husen i närheten och till en annan lekplats jag vet att hon velat gå till men ingen Loppa där, gick in och sa till Sambon och då Knodden redan sov fick en hålla sig i närheten och den andre ut och leta, men ingen hittade henne. Ont i magen fick jag och blev jätte nervös. När vi är påväg bort och ska höra med en granne om hon är där ser vi henne komma och hon berättade att hon varit på en lekplats själv 4 hus bort och sedan följt med några större barn till skolan i närheten, inga barn jag känner och när jag såg de gå förbi var de inte barn barn utan snarare tånåringar eller iallafall väldigt mycket större barn. Icke ok så efter vi försökt förklara för henne hur oroliga i varit och fel hon gjort som gick iväg sådär så blev hon såklart ledsen och efter en stund somnade hon. Så i morgon får hon snällt efter dagis stanna hemma. Hon är bara 4 år och det är inte alls ok att hon går iväg så och speciellt inte utan att säga till, hon hade aldrig fått gå till den lekplatsen själv ens. 
 
I morgon är de besök på BVC för Knodden och hoppas på att få träffa T.S en stund, ska se om jag kan ta upp promenaderna på ons och tors med för hela förra veckan slappade jag. Är jätte missnöjd med allt från hakan och neråt och även om magen inte förvinner av promenaderna så mår jag bättre iallafall. Just nu har jag nog ÄL oxå så magen är jätte svullen och stor, de blir den vid ÄL och M så skicka 3 veckor av 4 har jag svullen mage :(.
 
 
 
 

Min sambo och jag snackade lite i går om att vi kanske ska ha en ny husvagn. Det är inget fel på den vi har och vi har bara haft den 1 år men jag skulle vilja ha en annan planlösning. Det är inte alls säkert och som sagt är vår jätte fin och duger alldeles utmärkt. När jag öppnade brevlådan idag låg där en inbjudan till bröllop. Min sambos bror ska gifta sig och jag blir så oerhört glad för deras skull, sitter och ler nu. Underbart <3 önskar själv jag fick stå brud någon gång men de lär var en dröm som aldrig blir sann. Vi har två barn och varit tillsammans i 13 år i år men sambon vill inte alls gifta sig, han ser ingen mening med det. Över till annat då sitter jag ute i trädgården ned ipaden och dottern leker för fullt. Knodden sitter i vagnen sidan som mig och små surar. Fotot är från helgen ute med husvagnen och Cross.