Loppan sa i morsse att hon ville baka så bestämde att vi skulle göra de efter dagis idag. Hon ville baka tills sin pappa så de gjorde vi. Det blev en chokladsockerkaka, det var vad äggen vi hade hemma räckte till.
 
Lite bilder på Loppan och resultatet,
 
Jag skulle bloggat igår kväll men jag var för trött för att göra det och så fastnade jag med Bumbis present och även en sockerfigur till en av tårtorna som ska göras denna månaden så bloggar nu istället.
 
Igår var jag en runda på Ikea med min syster och alla 3 ungarna. De gick ganska bra för att ha alla med sig. Loppan satt största delen i vagnen men den stunden hon var av var hon hos oss, hon har en tendens till att springa iväg i vanliga fall men igår var hon hos oss (skönt). Snuffe var lite ledsen påvägen in men inne på Ikea låg han i sin bilstol och tittade på allt han kunde se och Knodden somnade i bilen och vaknade när vi kommit hem.
 
Inföskaffat liten nya redskap till min bakning.
 
 
 
Lite bilder på barnen med.
 

Sitter i bilen och är påväg till en kompis till dottern, de ska gå leka lite idag. Det är ett tag sedan de lekte nu och hon längtar så. Sa till henne igår att de inte var lönt att hon tjatade idag när hon vaknade så istället för att tjata om när vi skulle till F så tjatade hon om vad kl var då vi sagt att vi skulle köra runt halv 3. Dum är hon inte bara lite busig och envis som sin far. :). Vaknade på strålande humör idag och hade ork och lust att göra vid mig lite, inte ofta de händer men idag var en sådan dag när jag var glad och lycklig eller är fortfarande, ler för allt. Nej nu börjar illamående komma då jag är bilsjuk och just nu tittar jag ner på mobilen så ha en bra dag. Kram

Alla barn eller de flesta i allafall har låtsat kompis/kompisar och min dotter är ingen undantag, men hennes låtsas kompis heter Ingen. Jag frågade henne idag varför hon heter Ingen och svaret blev, för hon är osynlig!. När jag stod i duschen kom hon in och sa att Ingen behövde gå på toa och så stod hon kvar där en liten stund och jag frågade,
 
Jag: Men vad gör Ingen nu då?
Loppan: Hon spolar
Jag: Men man hör ju inget
Loppan: Nej men hon är ju på min toa och den är långt bort så man hör inte det.
 
Lilla älskade unge, hon har svart på allt man frågar henne. 
 
 
 
Tog lite foto på mina barn vid matbordet idag. Knodden åt mos av potatis & palsternacka (hemmagjord) vilket han tyckte mycket om.
 
Knodden min <3
 
 
Loppan min <3
 
 
Vattkopporna har börjat torka och ser inte så farligt ut längre. Men där är en hel del kvar. 
Som jag skrev igår så åkte min bästa vännina in på förlossningen och vid 18.20 pratade jag med hennes pojkvän via facebook och hon var öppen 8 cm så tänkte då är de inte många timmar kvar innan lilla Bumbi tittar ut, timmarna gick och jag blev orolig för något gått fel. Är van vid att när man är  8 cm öppen tar de inte långtid innan de tittar ut men de är ju helt olika. (Min syster och jag födde ganska snabbt). Kl gick och jag hörde inget, fick ondare och ondare i magen men vid 00.06 fick jag meddelandet att hon kommit. Bumbi tittade ut kl 21.17 i går kväll den 20/2-13 (min bästa väns (I Nyköping) två sönder födda den 20, min son den 20 och nu min bästa väns dotter med), en bra dag att föda på :P. 5 dagar över tiden 3520 g och 53 cm lång, normal stor tös trots övergången :).
 
All lycka till er hjärtat och hon är underbar, starkt jobbat och nu är du mamma. Mamma föralltid de är en underbar känsla. <3 
 
Min bästa vän har gått över 5 dagar idag men idag har hon haft värkar, vi snackade på facebook innan hon hade rätt täta värkar då ca 1 min långa så jag tyckte hon skulle ringa in, hon ringde och 13.20 så skulle hon duscha för att sedan åka in på en kontroll för att se om de är på G eller inte, hon lovad att höra av sig så fort hon var undersökt men de är 2 timmar sedan nu jag hörde av henne sist. Helt nipprig ju, tänk om lilla Bumbi kommer idag <3. ooo längtar så efter henne och håller alla mina tummar och tår för min underbara vän att de verkligen är på G nu och inte bara förvärkar. <3 Älskar dig gumman!!
 
 
 
Gjorda av mig och dottern min. Chokladmuffins med vit choklad smörkräm och dekorerade med marsipan.
 
Idag blir min lilla Knodd 5 månader, 5 månader redan, det betyder att jag varit hemma 10 månader från jobbet, känns inte så och längtar inte tillbax direkt iheller. (Ibland gör jag, känner mig ensam imellan åt)
 
Letat ett tag nu efter en ny serie att titta på och denna dök upp idag, namnet känns kanske lite för yngre men såg första avsnittet precis och den verkar ganska ok. Får ge den några avsnitt till innan jag beslutar mig för om den är värd att se eller ej,
 
Idag har min store bror, hans flickvän och hennes son varit på besök en stund. Hon hoppas på att sonen lyckats bli smittad så han får de nu och de blir avklarat. Dotterns koppor verkar ha fått ruvor på sig nu eller en del av dem i allafall, men kan inte gå på kalaset till helgen då jag inte vet än om Knodden blivit smittad, de kunde ta upp till 14 dagar att komma koppor om man blivit smittad. Dottern och sonen är ju nära varandra helatiden så skulle inte förvåna mig om han blivit smittad. Drygt detta jag vill ju kunna träffa mina föräldrar, syster, systerson mm men får snällt vänta tills jag är helt säker på att Knodden inte fått eller att de försvinner.
 
Nu ska jag se ett avsnitt till innan sängen kallar, ha en skön kväll.
 
 
Min bästa vän väntar sitt första barn, en lite Bumbi och hon har nu gått 4 dagar övertiden och vi väntar otåligt på dig lilla vän. Varje gång hon skriver att hon har ont håller jag tummarna för att de verkligen är dax. tycker de är dax för henne att titta ut till sin mamma och pappa som längtar så efter henne :). Tant Bechy med <3.
 
 
Ser ut som några av dottern pricka redan börjat torka, hon är på och river konstant och fram till ungerfär 02 i natt fick man knappt någon sömn då hon vaknade och var ledsen flera gånger för att de kliade. Har fått utskrivet Travagyl eller vad de heter så hoppas på att de kan hjälpa henne, har fortfarande inte fått konstaterat till 100 % att de är Vattkoppor men vad skulle de annars vara? 
 
 
Till vänster är bilden från 1177 och till höger min dotters rygg, jag tycker utslagen är lika så jag antar att det är vattkoppor. Pratade med BVC igår och då de är så smittsamt så vill de inte att man kommer ner.
 
Min brors flickvän ringde igår och hennes son har inte haft det så hon ville bestämma en lekdag med dottern och hennes son så de kommer idag. Loppan är lite pipigare än vanligt men tror de är kliandet som gör det på henne.
 
Nu ska jag ta hand om mina små, ha en bra dag så kan vi höras senare. Kram
 
 
 
 
  Min mamma är väldigt väldigt duktigt på att göra cheescakes och mat över lag och jag älskar som sagt att baka. Jag skulle jätte gärna vilja ha en lite tillställning till våren eller vad man ska kalla de. Jag bakar en 3 sorters tårtor och dekorerar på olika sätt, min mamma får i uppdrag att ev göra några cheescakes så samlas vi och äter detta, Detta blir en möjlighet för mig att visa er vad jag kan göra och ni får möjlighet att smaka de jag bakat. Att baka är inte gratis så de skulle kostat en liten slant så jag kan få ihop till de som behövs. Självklatr är barn även välkommna så dottern och sonen får lite lek kamrater, är de fint väder kan man ha typ picknick, de är en möjlighet att träffas och ha en trevlig dag tillsammans. Vad tycker ni om det? 
 
 
 
I början av Feb gjorde jag och Loppan mini cupcakes. Jag gjorde muffinsen och hon dekorerade dem.
Lite foto!
 
 
Resultatet
 
 
Ryggen igår!
 
 
Ryggen idag.
 
Min stackars tös och kliar gör de med, ska försöka få tag i någon läkare eller så om man kan få något som lindrar!
 
 
 
Jag har ingen aning om hur vattkoppor brukar se ut men detta måste väll vara de. Ni som har barn som haft påminner dessa om vattkoppor?
 
 
 
Dottern kallade på mig i morsse och sa mamma titta här. Hon hade utslag på kroppen, från låren och upp till hårfästet. De flesta tror de är vattkoppor. Jag har inte märkt något alls tidigare och min syster och hennes son var hos oss i går kväll och vi hade varit hos mina föräldrar tidigare på dagen med, nu har jag jätte ont i magen och rädd för att lilla Snuffe ska drappas av något han inte borde drabbas av nu. Han har precis blivit utskriven från sjukhuset och behöver inte detta nu. 
 
De har även vissat sig på snuffes hörselprov att han troligvis är döv, de är en vanlig komplikation tydligen och läkarna skulle läsa tillbaka i hans journal och se om det ska bli en akutoperation för implantage, eller de ska vänta tills han är 1 år. Vår lilla Snuffe. <3 Han är helt underbar och så gosig, <3 Stolt moster är jag men han behöver inte mer nu, han har varit sjuk vad han ska och förtjänar lite lugn och få vara frisk. Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta med dottern inte smittat honom.
 
De behöver inte vara vattlkoppor men vad skulle de annars vara? 
 
Kram 
 

Wilma försöker få lillebror att skatta

Från rygg till mage går lätt men sen tar de stopp.

Just nu är jag oehört frustrerad över några saker och kan inte skriva om det, de handlar om mer än mig och jag vill inte hänga ut någon alls så därav kan jag inte skriva om det, de är några som vet de och de personerna har de kännts ganska bekvämt att nämna de för. 
Tankarna i natt snurrade och när jag kom till ro för att kunna känna mig trött var kl närmre halv tre eller något.
 
Fått tid till BM på Torsdag iallafall så då sätter jag in en ny spiral så jag slipper känna oror om oskyddat skulle inträffa. Inte alltid lätt att hålla tankarna klara och tänka på konsekvenerna förrens det är försent. 
 
Röksuget har kommit tillbax igen, de där går upp och ner och hade de inte varit för sambon hade jag nog börjat igen, men nej icke så nicke och mina barn behöver inte utsättas för de ofrivillig. <3
 
Kram
 
 
Sitter här med liknande kraftig mensvärk och funderade på om jag skulle ha min mens igen men när jag kollade kalendern så är de bara 2 veckor sedan jag hade den så jag började undra om de är ägglossningen som gör ont, kan inte minnas att jag haft ont av ägglossning innan men när jag googlade på de så var de jätte många som skrivit att efter de fått barn har de fått liknande mensvärk vid ägglossningen och vissa har så ont att de knappt kan gå. Kan de stämma? Hur är de för er?
 
Kram 
 
Usch jag mår inte alls bra över att ha en sådan mage jag har fortfarande :(. Försöker ta mig i kragen och röra mig mer men tycker inte alls om att gå på gym och ute och går hjälper mig att få upp flåset och konditionen men inte få plattare mage direkt, har någon Zumba video hemma som jag tänkte försöka använda  de dagar Loppan är på dagis och när Knodden sover för ha henne hemma och han vaken (gnällig) fungerar inte, testade idag och 15 min fick jag innan de var rastlösa och kinkiga. Något måste göras och jag kan inte stå emot något gott på kvällarna, absolut inte varje kväll men ganska ofta.
 
Min hy är tillbax som den var innan man blev gravid, lite finar har poppat ut, mensen är tillbax och även mina kramper i magen när jag äter första målet om dagen :/, men de är väll bara att gilla läget.
 
De jag mår riktigt riktigt dålig över just nu är 1: Inga byxor passar mig längre. (De jag hade innan går inte ens över låren och de jag hade nu efter i början kasar bara ner. 2: Inga bhar passar mig längre och typ inga tröjor iheller och ärligt så suger de ekonomiskt att vara mammaledig. Typ allt går till räkningar och andra utgifter. 
 
Om jag längtar tills att jobba så ja för den sociala biten och för att man får nästan 3000 - 4000 kr extra i månaden av att jobba. inget kul att försöka piffa till sig när man inte har kläder som passar direkt eller kropp som jag har just nu. Dessutom känner jag mig celibat till råga på allt blä för detta.
 
Så då kan Knodden vända sig från rygg till mage. Han gjorde de två gånger i förrgår men var osäker om han tog hjälp av babysittern då den var precis in till honom men nu så vände han sig igen. Min lilla duktiga kille.
1 tand har brytit sig igenom med. 
 
Loppan, Knodden & jag är vakna, sambon sover fortfarande. Ett litet hopp tändes i fredags men nu så ser de ut som det inte blir så ändå. Hatar att se fram emot ev saker och sen blir de inget av det. Även om man inte ska bli allt för glad innan allt är glasklart så ibland blir man de ändå, så känner mig lite besviken men men sånt är livet.
Nu ska jag ta Knodden, han ligger på mage och klagar.