Lilla Nelly

0kommentarer

 
Då har vi lilla Nelly här idag igen. Jag har absolut inga problem att passa henne lite då och då. Älskar hundar och ibland är de bara kul men skulle inte vilja ha egen hund igen. Vi är inte någon som kan lägga den tiden eller orken på att uppfostra en valp och alla runder, långa runder varje dag är inget för mig. Inte kunna åka som man vill med husvagnen mm. Nej de räcker med Katt och de är på gränsen de med. Bättre att låna en hund då och då som med Nelly. Hon är underbarat söt men valp och där av allt som har med valpar att göra även de tråkiga som kissa inne, bita på saker, hoppa i soffan mm. Inte tålamod till uppfostra en hund men en dag då och då ska man väll klara. Just nu är de försöka lära henne att inte tugga på ben i soffan :).
 
 
 
 
Mina barn sussar gott båda. Knodden har varit upp en runda innan. Han har nog lite ont i sin mage, väldigt gasig nu på morgonen och han skötte inte den på hela dagen igår, om han gjorde de var de på morgonen men kan inte minnas att han gjort det.
 
Dottern har börjat skriva önskelista och 11 saker har de blivit hittils.
 
1. Läkar väska
2. Pyssel saker
3. Pärlor + pärlplattor
4. Pärlor till halsband & armband
5. Surfpräda (Ipad helst)
6. Lera
7. Cd-spelare (Rosa med mikrofon finns på Br)
8.Walki-Talkie
9. Kläder (Klänningar & kjolar)
10. Peter Pan film
11. Spel till datorn (Lek & lära spel)
 
Så ser hennes önskelista ut såhär långt. Den kommer säkert att byggas ganska mycket fram till jul, men sen är de ofta saker hon säger som jag vet bara är onödiga saker.
 
Nelly käkade precis upp Knoddens napp. hmm 4 nappar på 7 veckor är borta och sönder nu. Har 3 till men 2 av dem är inte insugna än (De lät nasty).
Ha en bra dag! Kram

Kommentera

Publiceras ej