Haft lite sammandragningar nu under kvällen men inte mycket och inga som tryckt ner, däremot när jag går "fort" så trycker de ganska bra neråt. Så fort man kan gå när man gungar fram som jag gör eller går som en anka.
Nu känner jag lite ömmande i magen men inget mer.
 
Dottern ligger och tittar på pippi i nordpoolen och jag ska slänga mig i sängen med boken Helena. Var och hämtade den hos J idag då jag ska läsa om den innan jag ger mig på bok nr 2 som jag hämtade på biblioteket.
 
Det kommer på Tisdag och lägger nya golv mattor i sovrummen så på söndag & måndag får vi försöka få plats med allt i vardagsrummet och uterummet. Vi får sova en natt i vardagsrummet då våra sängar är så tunga så man kan inte flytta dem hur som helst fram och tillbaka. Usch vilket projekt att få ut de, sovrummet (vårt) har väldig väldigt tunga möbler där inne. hmmm ja de får ju gå.
 
Nej ha en bra kväll så höres vi i morgon. Kram
Om man skulle plocka undan lite här hemma innan man beger sig hem till J på en koppkaffe och lite skitsnack kanske innan vi ska inom jobbet, hon ska jobba och jag ska skriva semesteransökan. Fick ett medelande från biblioteket igår att bok nr 2 jag reserverat har kommit in så får väll gå inom och hämta den på vägen hem med, ska handla soja med för den är slut här hemma.
 
Funderar på om man ska göra köttfärslimpa till mat idag. Sen vet jag inte riktigt om jag ska köpa en ny film till dottern så vi kan mysa framför en film ikväll för sambon ska inte vara hemma i natt eller i morgon på hela dagen. Han kommer ha telefonen med sig om det är så jag får ont och måste in och denna gången är han inte 50 mil ifrån mig, men det är lite tråkigt att vara ensam denna helgen med typ med dottern. Har köpt ganska många filmer till henne nu de senaste veckorna, de säljer disney klassikerna för 99 kr nu på Ica och då jag samlar på dem till dottern så kan jag inte låta bli att köpa dem. Hon hade 3 sedan innan vilka var Trassel, Oliver & gänget och The adventures of Ichabod and Mr.Toad och nu har hon även Ringare i Notre Dame, Aristocats, Björnbrödet och Alice i Underlandet. (Nr 11,13,20,27,34,43 & 50) Den första i serien är Snövit & de sju dvärgarna.
Nej stänga av musiken och traska hem till J. Vi höres ikväll, kommer in bilder på mina småkakor jag bakat nu på fm med. Kram
Min sambo har en tendens till att kasta alla sina smutsiga/svettiga kläder på golvet när han byter om (Han tränar där av svettiga) och visst det kan jag med göra men i detta fallet är det jag som tar upp dem igen, han gör inte det. Har testat att låta de ligga men han tar fortfarande inte upp det och när han har tränat så luktar det inte hallon precis dagen efter när man går förbi dem. Oftast är det i sovrummet med och hur kul är det att ha den doften där inne. Tillhör det de manliga könet att bara kasta saker runt sig och sedan förvänta sig att kvinnan ska ta upp det? Det är kanske bara min sambo som gör det, tror inte han tänker på det för jag tar ju upp det, jag vill inte att de ska ligga och lukta eller se nasty ut med skitiga kläder lite här och var. Som sagt kan jag med slänga saker på golvet men jag tar upp efter mig iallafall.
 
Har gjort lite mördeg som står i kylen nu så blir lite småkakor sen om en stund. Ska inom J idag på en kopp kaffe innan jag måste upp till jobbet för att skriva på en semesteransökan, havandeskapet går ju ut 10 dagar innan bf och jag vill inte börja med min mammapenging 10 dagar innan så vill gärna ha semester, jag sparade ju mina semesterdagar då jag varit sjukskriven i ( helt sjukt) 22 veckor, varit sjukskriven sedan jag var i 4:de månaden för sammandragningar, illamående och i början (lite pysiskt med) efter min op. Nu vill jag bli 2 barns mamma så den får gärna komma snart! <3
 
 
Åkte med min syster in till KK innan och efter 3 timmar kom vi där ifrån igen med egentligen inget. De hittade inget och kunde inte säga varför hon känner som hon gör. Ev någon form av åderbrock men det fanns inget som såg konstigt ut och det hade inget med graviditeten att göra som ex att hon skulle öppnats redan eller så.
 
Det märkliga är att hon började känna av det efter att hon trillat i duschen men hon slog sig verken i magen eller över livmodern när hon trillade. Inget blod eller kramper eller något sådan alls. Tycker det är märkligt att man kan ha så ont som hon utan att läkaren hittar något. Exakt henne problem vill jag inte ta upp här, då de är lite intimt kanske, men de hade inget med bebisen i magen att göra.
 
Det var hemskt att sitta där inne, var hungrig, uttråkad och trött.
 
Nu är man iallafall hemma igen och ätit två skålar med muslie och filmjölk vilket behövdes då jag var mega hungrig. Fina T kommer över om en stund och snacka lite skit sen blir det hämta loppan på dagis och ev mata ankorna. Jag sa i morsse att vi fick se vilket väder det var efter dagis så vi får se om hon säger något.
 
Då ska man vara själv mellan Fredag & Lördag igen och hela Lördagen med. Känns lagom roande, men vad gör man, det är bara att gilla läget. Undra om man hinner vila innan T kommer.

Segare än segast att sitta på akuten till KK. Mycket folk och man blir uttråkad. Jag skulle ju träffat min kära vän J idag men får se när vi kommer här ifrån. Systern har varit inne och lämnat prover men det är allt. Min ögon går i kors. Zzzz.



Då åskar det och regnar rätt bra här hemma. Mysigt men var inte vidare mysigt att vakna kl 06.00 av ösregn på fönsterna och med värdningluckan öppen. Nu när inte dottern är hemma skulle man ju passat på att sova men nej då vaknar man hur tidigt som helst. Det gör jag ändå men nu när man verkligen hade möjlighet att somna om så gör man inte det. Hon hade tydligen vaknat i natt och kallat på mig, det är vanligt men hon brukar inte ha problem att somna om, om hon får lite kärlek.
 
Ska snart gå och möta min syster på dagis då hon dottern sovit hos henne i natt sedan ska vi vidare in till KK-akut för systern har fått lite problem och de tyckte hon skulle komma in så jag hänger med henne så hon slipper sitta där själv. Tror inte de är något med bebisen men får ändå kolla upp varför det är som det är.
 
Nej får väll ta på mig lite kläder, sitter här i mitt linne jag börjat sova i sedan magen började växa typ. Tunt och mjukt. Ha en bra dag så kan vi höras senare. Kram
Då blev det ett sista inlägg idag. Har nyss kommit ut från duschen (Ja det belv en dusch) efter att ha läst klart boken Noras val. Det är tredjeboken ur serien Fallen ängel eller Hush Hush som den heter på engelska. Tycker nog att både bok 1 och bok 2 är bättre än denna. Trodde det bara skulle vara en triologi men det verkar som om det kommer komma fler böcker sen. Den var helt ok men långt ifrån en av de bästa jag läst. Första boken är de mer mystik, kärlek och mörker, denna boken vet jag inte riktigt vad jag ska säga om den så låter er läsa den själv om ni vill. Serien handlar om Förbjuden kärlek mellan en Fallen ängel och en människa.
Nu kryper jag ner i sängen men vet ej om jag ska påbörja boken Förevigt eller om jag ska titta på en film. Sambon sitter och spelar och man hör hans svordomar och annat som lite bankande & skrikande.En vanligt kväll här hemma :). Ha en bra kväll. Saknar min dotter väldigt mycket!
Jag badar i stortsätt varjekväll/natt men de är rätt mycket för jag har fått klåda om kvällar & nätter, svårt att sova mm och då hjälper det med ett bad eller en dusch. Ofta blir det att jag sitter i badkaret med duschen igång för jag orkar helt ärligt inte stå upp kl 1-2 på natten för de är oftast då de kommer, de börjar när jag ska lägga mig och efter någon timme eller så får jag panik och går in i duschen, men idag tänkte jag att jag kanske skulle bada och ta med en bok bara för att det är skönt och jag kan slappna av lite extra för min fina prinsessa ville sova hos sin moster i natt och jag får rå om mig själv lite med.
 
Har varit och handlat lite mat idag och efter det var det bestämt att dottern skulle följa med min syster hem äta och sova där. Hon känner sig nog lite extra ensam nu när våra föräldrar är i Turkiet. Zigge fick följa med hem igen. Det var ju synd om lille plutten, han är inte alls van vid alla ljud som är utanför oss så han skällde och skällde och skällde, synd om honom ju för man blev ju irreterad på honom samtidigt som man vet att han inte gjorde det bara för att störa sig utan han reagerade bara på ljuden utanför.
 
Kanske ska med systern en runda på fm i morgon så hon får lämna dottern på dagis och sen åker jag med henne direkt efter in. Vi skulle se i morgon hur det ser ut. Det blev ett tidigt inlägg eftersom jag tänkte mysa ner mig i ett bad och ev sätta igång en film jag köpte idag. Det är två äldre filmer men tycker om dem båda och det är Ghost rider med Nicolas Cage och King Kong där Jack Black är med.
 
Herre min skapare vad Zigge är en dryg hund. Hur i helskotta kan man stå ut med att ha en sådan hund, haft honom i 2 dagar och vi är helt slut. Han skäller för typ allt och slutar inte fast man säger till honom, mest på nätterna från 05-06.15 nu två dagar har han skällt, muffat och morrat nästan konstant. Tycker frukantvärt synd om min sambo som ska upp och jobba, jag kan ju vila om jag skulle behöva men han kan ju inte det. När man är ute och går drar han som om man tror han ska strypa sig själv och inte fasiken hjälper något. Stannar jag så stannar han men så fort vi går igen så drar han. Han jagar katten, så lille Oscar inte får en lugn stund. Han får vara ute eller i uterummet för att Zigge inte ska komma åt honom. Min stackars lille katt. Jag ska ALDRIG ha hund. Zigge är snäll och go, men han lyssnar inte för fem öre och detta skällande på morgonen är nog de värsta. Hur gör de där hemma? Slutar han när de säger till honom? Låter de honom skälla? Får nog kolla de med min syster för min sambo måste ju få sova. Dottern avgudar honom och han henne. Måste komma på något.
 
Dottern ville inte gå på dagis idag och jag är så trött så att mig kvittar det. Jag orkar inte klydda med henne när ögonen går i kors på mig. Ska lägga mig i sängen en stund och läsa lite nu när hon tittar på Små einstiens, får se vad man kan komma på att göra sen. Skulle behövt komma iväg och handla men det är storhandling eller större än vanligt för allt börjar ta slut här hemma. Ja nu kryper jag tillbax i sängen iallafall. Ha det bra!
Ofta sitter jag och dottern och rita lite men de blir inte något mer avancerat än så .I Lördag fick vi/jag ett ryck då jag såg att vi hade två kartonger som stod helt tomma bara, jag frågade henne om vi skulle göra en Lastbilslåda till henne rum och de ville hon såklar.
 
Vi hjälptes åt att måla de stora partierna och sedan gjorde jag detaljerna till lastbilen. Vi hade endast hennes vattenfärg så fick använda den och därför blev väll inte färgen de bästa. Lådorna var även lite snea och vinga men vi gjorde detta tillsammans och vi har gjort de för hand. Det är de som räknas.
 
Ska man orka ställa sig och göra tårtan? Den blir ju inte klar förren ikväll ändå för att den ska stå rätt länge i kylen då de är en mousse tårta, frågan är hinner jag innan jag ska hämta dottern på dagis. Gud vad man ser sliten ut på detta fotot. Hade inga bra på dator och ville leka lite i ett program så det blev såhär med denna ramen runt fotot.
 
Mår små illa och har lite problem med att andas idag, inte så att jag kippar efter luft utan mer att de tynger i magen och ryggen vilket gör det bevärande att andas, känner mig lite anfådd och fast jag tar djupa andetag känns det som om jag inte får tillräckligt med luft.
 
Lite onödig info, sitter just nu och lyssnar på Ronny & Ragge. :)
Lite bilder från denna graviditet. Collaget gjort i programet Remby som finns på bloggen.
 
God morgon, sitter här med ett kaffe sug som heter duga men vet även om att jag inte dricker upp det när jag väll gjort en kopp för tycker inte alls de är så gott som jag brukade göra. Saknar faktiskt båda kaffet & ciggen väldigt mycket. Kaffet bli kanske gott igen efter knodden tittat ut men rökningen är ju inte meningen att jag ska ta upp igen. Funderar skarpt på att väcka dottern fast hon inte ska vara på dagis förrens nio för att hon behöver tröttas ut. nu fanns där ju en anledning till just att hon somnade vi 01.00 i natt men vanliga kvällar har vi problem med att få henne att somna med. Finns en bokreservation till mig på biblioteket så ska nog traska dit i em. Hämta loppan och sedan biblioteket kanske. Vi höres under dagen, bilder på vårt avslutade projekt kommer under dagen med, lite klippa och klistra tillsammans jag och dottern . :)
 
Kram
Tror ni inte Zigge lyckades trockla sig ur sitt koppel på dagis? Som tur var så stod han kvar när vi kom till grinden och sedan sprang han rakt mot oss så jag kunde ta honom, hund. Han är så super stirrig så han kan inte ha alla hönsen hemma den hunden. Dock stirrar han rätt bra med dottern och hon rätt bra med honom, när han är ensam med mig är han lugnt. Drar mycket i kopplet men annars är han lungn. De två strirrar upp varandra till 1000.
Bästa vänner de två, bråkar gör det med. Han kan sno hennes gosedjur och så blir hon ledsen, sen när hon tar tillbax det tror han att hon vill leka med honom.
 
 
Dessutom tror jag ärligt att han har skrämt iväg vår katt. Inte sett röken av honom på hela dagen. Satte ut mat & vatten i uterummet igår och hande dörren på glänt men ingen Oscar i morsse som låg och sov där inne, dock tror jag han hade varit och ätit, men nu på dagen ser maten orörd ut. Zigge är ju inte elak utan han försöker bara leka, dock är inte Oscar så förtjust i de precis.
Får hoppas han kommer hem igen, kommer sakna den lilla katten annars.
 
 
Jag och dottern cyklade hem till min mamma & pappa i fredags och sa hejdå. De skulle åka till Turkiet på Lördagen och dottern ville säga hejdå till morfar, hennes mormor jobbade så blev inget hejdå där inte. Tittade på systerns ultraljudsbilder och cyklade sedan inom James Grill påvägen hem och köpte med mat. Sambon var hungrig. Efter det så hände de inte för mycket.
 
Lördagen var vi först iväg på fm/em på Burlöv Center för jag skulle se om jag kunde hitta strumpbyxor till dottern. Visst gjorde jag det med hittade även två andra töjor som jag köpte till henne, så är det alltid. Jag älskar att skämma bort min dotter och tror jag kommer känna likadant med Knodden med. Jag tycker helt enkelt om att ge min dotter saker och se leendet när hon får saker, sen så handlar det inte om att hon ska bestämma eller tjata till sig utan jag erbjuder henne sakerna.
 
 
På kvällen åkte vi hem till T&A för att äta lite middag och umgås lite. Det blev Tacos och film. Sambon & A ville dricka lite Wiskey så de åkte och hämtade husvagnen så sov vi där utanför den natten. Dottern somnade som en stock och sov gott i en stor puffkudde. Hon vaknade inte en ända gång den natten vilket var otroligt skönt. Jag däremot vaknar som vanligt.
På morgonen åkte sambon & A iväg och handlade frukost och den intog vi alla tillsammans innan vi kopplade på husvagnen och körde hem.
Zigge skulle komma till oss då vi ska passa honom 1 vecka nu när mina föräldrar är i Turkiet. (Bortskämd hund :) ).
 
 
A byggde lite med lego med dottern & detta tornet gjorde han till henne.
 
Kvällen igår (Söndag) avslutades med bio med dottern, F och Fs mamma. Vi såg Madagaskar 3 (3D) och barnen var väldigt duktiga i salongen, värre var påvägen upp till salongen där nere i entren och godis disken. De sprang runder och stimmade. Jag kände mig som en oerfaren, ung förälder. Ung är jag väll men jag tyckte det var pinsamt. Alla är inte så glada för stimmiga barn direkt. Uppe i salongen var de lugna och tittade på filmen, två avbrott gjorde dottern för att gå på dass. Första gången var det jag och då följde hon med. Där upptäckte hon hissen och efter det kom frågorna när är filmen slut, ska vi åka hiss ner mm, men hon satt fortfarande kvar och still. Hon tyckte de var lite läskigt med saker som kom flygandes mot en och ryggade tillbaka vid några tillfälle men som sagt de var båda mycket duktiga under filmens gång.
 

Just nu ligger jag i husvagnen utanför våra vänner A&T. Var på middag /Filmkväll här igår och det slutade med att husvagnen hämtades och vi sov här. Sambon sover fortfarande & dottern sitter och målar. Ska snart ta på mig och se om A&T har vaknat.

Jag tänkte göra ett litet collage med bilder på magen när jag väntade dottern i ett program som heter Remby här på bloggen men helt ärligt så kan de hoppa och skita, de fungerar endast när de själv vill. Ena sekunden kan jag lägga in bilder i programet och nästa går det inte. Jag kunde lägga in systerna ultraljudsbilder men när jag ska lägga in bilder på magen så fungerar det inte och vips så är bilder borta mm. Blir så trött när det klyddar. Dessutom känns det som om jag har kärringa körningar, när något går emot mig stiger temperaturen till 1000 direkt och jag blir sjukt irreterad, Här kommer bilderna vanligt iallafall.
 
 
V.14
 
 
V.18
 
 
V.22
 
 
V.26
 
 
V.30
 
 
V.34
 
 
V.38 Sista bilden tagen innan loppan tittade ut V.39 (38+6)
 
 
 
 
Min syster väntar barn. Om allt går som det är planerat så får dottern & knodden i magen en kusin i Januari. Slutet på Januari. Min syster var på ultraljudet idag och där inne sa de att allt såg bra ut, svårt att få bra bilder för den rörde sig så mycket. Hon fick ej veta könet då de ej gick att se för den var inte still, när hon kommit hem fick hon ett telesamtal från barnmorskan som sa att hon kommer få en ny tid till ultraljud om ca 3-4 veckor då de vill att en läkare ska kolla på hjärtat. Hon bad även min syster att inte oroa sig men de är väll något man gör automaiskt? Det är ju ändå ens lilla barn som ligger där inne och man hoppas ju att allt ska vara bra. Den var tvungen att växa till sig lite innan en läkare tittar på den igen. Håller tummarna.
 
Var inne på nr 2 Måndags och hittade dessa kläderna. Jag är inte rädd för att använda begagnat om de är rent och fint. Man tvättar ju de innan det används och dessutom så är det en sak som underlättar mycket när man får barn då de sliter och tar i sönder mycket av sina kläder på dagis eller växer ur det? Det finns kläder som dottern endast har hunnit använda enstaka gånger här hemma.
 
Bild en blev kanske lite liten men ni ser ändå va? Rosa & svart rutig kjol med en svart t-tröja med en rosette på. Byxorna var bara ett måste. Jag tyckte de var så söta och med en body under med lite färg så blir det hur fint som.
 
 
 
Hoppas dessa buggarna på bloggen slutar snart för det är inte alls kul att blogga när utseende strular helatiden. Inlägg byter plats och menyerna hamnar längst ner och ser allmänt fult ut. Jag har ingen lust att byta blogg igen utan får de inte rätt på detta skiter jag i bloggandet. Jag har bytt så många gånger av olika anledningar. Har haft passagen, nattstad, blogg.se, bloggplatsen & babyblogg genom åren. Den bästa har nog varit min babyblogg men då de inte är babysar förevigt så valde jag att byta när dottern blev 1. Sen har jag inte blivit rikitgit nöjd efter det och velar helatiden.
 
Idag har jag fått hyfsat många timmar sömn, vid 01 ungefär gick jag ut i soffan och la mig (svalare tror jag) och somnade dottern väkte mig 2-3 gånger med gnällande och de visade sig att vår katt Oscar inte fick ligga i sängen med henne så hon gnällde för han ville inte gå ner när hon sa till honom. Vid 4 väkte hon mig igen av samma anledning. Sambons kl ringde och då hade jag förflyttat mig in till sängen igen. Vaknade själv 30 min innan dottern skulle vara på dagis och frågade henne om hon inte skulle vara hemma och mysa med mamma idag, men nej det skulle hon inte. Hon skulle till dagis så lite stress och vi var påväg till dagis. Hon vill helt enkelt inte vara hemma, hemma är väll inget kul. Inga vänner att leka med direkt ju.
 
Sambons spotyfi konto har "gått ut" eller vad man ska säga så har ingen musik att lyssna på här hemma iheller vilket gör allt mer tråkigt. Inget kul att verken städa eller baka utan musik.
 
 
Dottern sitter ner och titta på Hannahs gravplats lite. Vi hade plockat lite vårblommor påvägen och satte dem hos henne. Än idag pratar dottern om att hon var och hälsade på Hannah. Denna bildern är tagen på våren/början av sommaren.
 
När jag tömde mobilen på datorn hittade jag lite filmklipp som dottern har spelat in utan att jag vetat om det, detta är ett sådant. Hon lånar ofta min mobil och tydligen är hon lite egenkär :). Kommer komma fler klipp efterhand på henne för det är en hel del, ofta ej så långa och ibland har hon spelat in och tyckt av lika fort igen.
Snart dax att lämna loppan på dagis. Igår när jag hämtade henne från dagis och gick och mata ankorna fick jag märkliga känningar i magen igen Typ hugg/svidande/ ömmande, jätte svårt att förklara och de kändes bak i ryggen/svanken. Det är vanligt när man är så här långt gången och nästan alla som jag pratat med har känt av dessa precis som jag så, det är ju inte så jag inte kan gå eller göra saker när de kommer. På kvällen vid 19 tiden typ började sammandragningarna igen och kl 20.00 la jag mig i sängen för att de som de avtog när jag slappnade av lite mer, de gjorde de efter 2 timmar. Hade sammandragningar mellan 3-5 min mellan och vara de i ca 1 min varje gång, men de gör inte ont ont utan spänner så fruktansvärt mycket och tyckte inte ner åt. Dock fick jag mycket ont i ryggen och när de lugnade ner sig vid 22 igen så hade jag så ont i ryggen (ömmande) och i magen. Det är riktigt jobbigt, ska de vara sådana besvär kan den lika gärna titta ut nu.
 
 
Idag blir de väll mest att ta de lugnt igen, känner ömmandet i magen och har vaknat vid något tillfälle i natt av det, men dottern sover ju som en kratta och vaknar 10 gånger per natt, sparkas och har sig, Ligger hon i sin egen säng gnäller hon och piper och jag kan ändå inte sova. Fattar inte vad hon sysslar med. Drygt är det iallafall. Nu blir de en tripp till dagis en handla lite frukost till mig och vila en stund till.
 
Kram
Då sitter man här med sammandragningar igen. VARFÖR? De gör inte direkt ont men ryggen ömmar så in i helskotta nu. De har varit ganska intensiva i snart 1.30 timme men de gör liksom inte direkt ont. De känns som om magen ska explodera och när jag går eller sitter trycker de neråt men när jag lägger mig försvinner tycket men sammandragningarna håller i sig. Det är samma som jag åkte in sist men hur länge ska ryggen palla de, känns som om jag ska gå mitt av. Jag vet ju om att de inte är något. De som händer inne på färlossningen är att de ev ger mig Brikanyl sen får jag åka hem. Detta är inte alls kul längre och jag vill bara att det ska vara över.
 
Var i måndags på kontroll på mödravården och allt såg bra ut. Hon lät osäker på om jag skulle gå helatiden. Knodden är påväg ner i bäcknet nu och visst kan den ligga där flera veckor innan men hennes sätt att tala och mummlade lite gav mig känslan av att den kanske kommer tidigare. Man kan ju hoppas. Innan jag gick sa hon, jag hoppas vi ses om 2 veckor och föd inte innan v.37 för då hamnar du på avd 44. :) Efter 37 stannar de inte upp det utan får man värkar då så är det dax.
 
Knodden V 34
 
Sf 33
H:ljud 136
 
Knodden V.36
 
Sf 34
H:ljud 138
 

Dottern V 34
 
Sf 31
H:ljud 139
 
Dottern V.36
 
Sf 33
H:ljud 137
(Denna veckan fixerades dottern)
 
 
Vilken natt. Sovit ruskigt dåligt. Natten innan dess var det varmt, klibbigt och de kliade på hela kroppen så då sov man som en kratta med, men i natt var de inget kliande ändå kom jag inte till ro att sova. Verken sambon eller dottern sover vidare bra iheller och dottern har nog gnällt vid en 4-5 tillfälle i natt. Vid 2 var jag fortfarande vaken och läste för jag skulle bli trött och sen måste jag ha slumrat tills för kl blev 4 nästa gång jag tittade. Sambon kl ringde och han var även trött han och sen slumrade jag till igen för att gå upp för 30 min sedan. Jag får sömn men ingen samanhängande sömn och är så ruskigt trött men huvudverk idag med. Dottern ska på dagis så när jag kommer hem blir det att lägga sig i sängen igen och se om man lyckas slumra till men det tror jag inte. Försökte sova hela em igår men lyckades inte somna. Detta är riktigt riktigr drygt nu och låt de snart vara över. Får jag inte sova pågrund utav en lite knodd är de sin sak men detta är ju bara sjukt.
 
3 dagar tills mina föräldrar och lillebror åker utomlands 1 vecka och jag/vi ska vara hundvakt. Det blir jag och dottern för sambon kommer inte vara vidare intresserad av att traska ut med hunden. Nu frukost innan dagis.
Kram
Då har man tagit bort bloggen Angelins smått & gott. Alla inlägg som fanns där är bort plockade och jag kommer fom nu blogga på denna bloggen i stället. En ny start fom idag :). Det kan hända att de dycker upp äldre inlägg med som jag vill ska finnas på denna bloggen & kommer även föra in lite bilder på min graviditet med dottern mm. Jag har haft så många olika bloggar under årens gång så ska förska samla de mesta här nu istället. Tårtorna kommer komma på sidan Angelins smått & gott på facebook istället. Nu ska jag laga lite mat tänkte jag men fixar med bilder mm under kvällen och kommande veckorna. Kram
 
 
F tränade lite cross & vi var och tittade på honom!
 
 
Blev även några bilder från doppet i havet på eftermiddagen!
 
 
 
 
En runda ner till fåren gick vi med!