Idag är jag trött, SÅ trött.
Knodden har gnytt mycket i natt och vid 04.30 ville han inte alls somna om så de var bara att gå upp. Han somnade om efter en stund men då vaknade dottern.
 
Loppan satte sig och tittade på disney junior och jag slumrade till runt 8 för att vakna till liv 20 min innan hon skulle vara på dagis och jag känner inte alls för att stressa idag och så ville hon vara hemma med mig och hjälpa mig i tvättstugan idag så de får hon vara.
Jag vet om att vi kommer gå varandra på nerverna sen men vi kanske kan rita eller någor, julpyssla lite mer kanske eller något för att hon inte ska bli så uttråkad och hitta på bus.
 
Mina små växer så de knackar. Knodden har nu gått in i 62 i byxor och 56 bodysarna är för små men 62 är förstora :/. Några passar honom den nya jag köpte och typ 3 till men resten är fortfarande förstora så han har knappt några kläder som passar just nu, så till min familj som läser bloggen så önskar vi oss lite mer kläder i julklapp till Knodden stl 62 men helst lite mintre modell om de finns. De som är köpta på Ica maxi är förstora fortfarande.
 
Sitter här och ugglar efter att fått lite sovmorgon, gick upp vid 8 men då hade dottern varit uppe ett tag för hörde hur hon lekte på rummet och hon hade tagit på sig själv plus klistrat med klistermärke i köket på golv och hennes egen stol men är de bara de lilla hon gjort blir jag glad.
 
Knodden var vaken mellan 3-4 i natt men sen har han sovit bra. Igår fick jag egentid och de är så skönt att få den stunden på kvällen, men jag blir så trött, känner av tröttheten när de blir lugnt.
 
Nu lite mer kaffe!
 
Jag är så fruktansvärt trött på kvällarna, märker inte av de alla gånger men så fort jag lägger mig i sängen så somnar jag. De tar nog inte 5 min innan jag snarkar för fullt.
 
Igår sa jag till Loppan att runt 8 snåret kommer jag in och stänger tv för då är de läggdags, ja säger hon och kryper ner i sängen. Vid 8 snåret gick jag in och som vanlig började hon "skrika" att jag inte skulle stänga tv men som vanligt gjorde jag det och hon gnällde. Sa godnatt till henne och sjöng trollmor för båda barnen 2 gånger och sen accepterade hon att de var läggdags och jag hörde inte mer av henne. Kl 20.15 ungefär blev de tyst och hon somnade <3.
 
Knodden där emot ville inte alls somna. Han fick sitta i babysittern när jag duschade och försökte vagga honom flera tillfälle men gav upp när armarna värkte. Jag skrämde honom med handuken på huvudet efter duschen så han gallskrek i ca 15 min (inte med vilje). Jag la mig i sängen med honom vid halv 11 typ men han ville ändå inte somna. Kl 00 började han skrika igen och de var högt, halv ett somnade han, för att vakna igen vid 2 och sedan 5 och runt halv 8 med men nu sover båda igen.
 
Loppan kom in vid 5 och la sig i vår säng.
 
Här sitter jag nu med kaffe och huvudvärk och startar dagen. Vid flera tillfälle har jag fallit för snuset denna vecka. Inte lika ofta som innan och ska försöka undvika de men mitt tålamod är som bortblåst och de kvittar om jag bli lugn för jag stirrar upp mig lika fort igen. Gud vad jag saknar ciggen, jag är ärlig och säger jag vill röka men har en sambo som inte tillåter det och varför skulle han egentligen? Varit rökfri ett år nu men snusen kan han inte yttra sig så mycket om då han själv snusar, han kan ju säga vad han tycker men inte mycket mer än så.
 
Idag ska jag och Loppan julpyssla tänkte jag och göra julfin på hennes rum. Tar ett rum i taget här hemma. Kanske börja skissa på årets pepparkakshus med, vi får se.
 
Kram
 
 
Inte bloggat på 3 dagar men inte haft så mycket att blogga om. I Tisdags var jag hemma hos T.T en runda och drack lite kaffe, sen gick vi ner till Nr2 och kollade på kläder till barnen. Hon köpte lite till bumbi & jag köpte till Loppan & Knodden med.
 
Knodden fick 1 overall, 2 sparkdräkter, 1 mössa & 1 body.
Loppan fick 1 par vinterskor, 1 par gummistövlar & 1 klänning.
Allt sammans gick på ungefär 400 kr.
 
Tycker de är jätte bra att denna butiken finns.
Loppan både sliter ut sitt och växer ur de fort fortfarande och Knodden växer han med.
Köpte en overall i stl 62 men den är pågränsen till att bli förliten, den var en liten 62.
Har en annan overall men när man knäpper den så går den så långt upp och ganska tjock, åkpåsen är oxå väldigt stor fortfarande, dessuom är de inte så kallt att behöver ha åkpåsen/overallen redan. De är en åkpåse med armar.
 
Magdropparna hjälper kanske lite, de har inte varit de gallskriken som de var 2 dagar i stäck då jag köpte dem men helt avslappnad är han inte om han inte få ligga på mage vilket han helst inte ska för huvudet skull. Han ligger på sidan med huvudet men de kan ju lätt hamna med ansiktet neråt.
 
Nu ska jag fixa frukost till dottern sen dagis. Ska se om jag kan fixa lite julpyssel saker idag så vi kan pyssla i morgon och ska även börja städa inför att ta upp julpysslet. I morgon börjar jag nog skissa på pepparkakshuset med.
 
Ha en bra dag. Kram
 
Pepparkakshuset Loppan gjorde med sin moster!
 
 
 
 
 
Chockladbottnar med Jordgubbsmousse & Vaniljkräm.
Täckt med Vaniljsmörkräm & SP.
Handmålad med pasta & hushållsfärger
Idag har de bakats & skapats tårtor & cupcakes. Tårtorna är nyss klara och blev nöjd med dekorationerna men texten kunde varit finare, jag är utdålig på att skriva och har inga snygga utstickare till text. Fick några av en arbetskamrat men tror inte där var alla bokstäver plus de är svåra att få ur utstickarna igen då de är smala och ganska små. Jag visar ingen bild idag utan de kommer efter dopet i morgon.
 
Knodden har skrikt fruktansvärt 90 % av igår och idag så de blev ner på apoteket och köpa magdroppar i hopp om att de ska bli bättre. Detta & att ha dottern hemma med hennes energi och hennes förmåga till att stöka upp, hitta på bus och inte lyssna har lett till att jag tagit två snus idag. Hade de inte varit för jag vet att jag och sambon hade blivit fruktansvärda ovänner hade jag rökt istället.
 
Min bror blev 30 idag & han var och hämtade tåran jag gjort åt honom. Den blev väldigt uppskattad och tydligen var där några som var intresseade att beställa av mig sen ... Alltid kul att höra,
 
 
Jo jag har blivit påmind om varför jag har tagit pause i tårtbeställningar nu när Knodden kommit. Stod och skulle dela en tårtbotten med kniv då min tårtdelare är spårlöst borta :/. Knodden vaknade och började skrika och då blev jag stressat vilket resulterade i snea bottnar och en tumme som fick ett särsår och blod. När jag lyckats dela klart bottnarna och skulle plasta runt tårtan så skar jag mig på plastfolie kartongen. Vilken dag med bakningen ska ni vet. 
 
Fluffen blev väldigt väldigt tjock och smakade mycket choklad då jag testade göra den på bakchokladet de nya som marabou kommit med så är mer som mörk chokladmousse. Bottnarna gick sönder så fick pussla ihop dem igen för jag hade varken ork eller lust att börja om från början. De får bli som de blir.
 
Har varit hemma hos fina T.T på kaffe idag och har även rensat bort ca 150 vänner från facebook. Ingen mening med att ha massa folk som man knappt snackar med.
 
Prästen har varit här idag och bara 3 dagar till Knoddens dop. <3 Ha en bra kväll!
 
 Hoppas de går att läsa. Orkade inte skriva av så scanade in det istället :P.
Lämnade av Loppan hos mormor & morfar igår och sedan körde vi och handlade lite julklappar. Tror dottern kommer bli väldigt glad för dem och sedan ser de ut som om hon kommer få de hon önskar sig mest men de blir som en julklapp åt hela familjen och inte bara henne. Om de nu blir en. Jag styr inte alls det utan de ligger hos henens pappa om han kan fixa eller ej, de är ju inga billiga saker precis.
Köpte julklappar till Knodden med (2 st) Han kommer ju bara vara 3 månader men något får han ju ha. Lär vara dottern som öppnar dem åt honom :).
 
Kl är snart halv fyra och här sitter men, Knodden väkte mig, han somnade om efter en stund men här sitter jag. Ska snart lägga mig igen och se om jag kan somna om, det tror jag. Brukar somna om fast jag inte känner mig så jätte trött.
 
Loppan hade gjort pepparkakshus med sin moster när hon var där hemma igår och hon var så stolt över det. Älskade barn! Ha en bra dag! KRAM
 
 
Vi pysslade inför Farsdag & dottern gjorde sina egna farsdags presenter. Visst kan man köpa dyra saker men de ska komma från dottern & inte mig, jag personligen uppskattar om min prinsessa gjort de själv till mig än att sambon skulle åkt iväg och handlat något till mig för våra gemensamma pengar ändå. Vill vi ha något hade vi köpt de ändå.
 
Ja idag har de gjorts Cupcakes till farsdag och ska även snart göra lite mer till min pappa. Loppan har gjort sina egna farsdags presenter då de ska komma från hjärtat. Meninglöst om jag ska köpa något till hennes pappa då de bara är typ byta pengar mellan varandra. Vi har gemensam ekonomi så då är de bättre att hon gjort sina egna saker.
 
Loppans önskelista har fått två nya saker med. En större dockvagn till sina dockor då de hon har får hon böja sig när hon kör och även ett prinsess pussel. (Större bitar ca 30 bitars)
 
Vi har varit på lekplats idag men annars har vi mest varit hemma, bakat & pysslat inför i morgon.
 
Knodden har skrikit i stortsätt hela kvällen så fort man har satt ner honom, i min famn är han tyst men när han hamnar på golvet i babysittern eller på filt skriker han som in i bomben.
Han har inte kolik men något vimsigt har de varit idag, han har skött magen 3 gånger med så kan inte vara förstoppning iheller. Jaja nu sussar han gott och jag ska göra det sista inför i morgon och sedan duscha.
 
Ha en bra kväll ... Kram
 
 

Efter sa hon mamma kom vi går hem nu, de är tusen miljoner läskiga.

 
Då har vi lilla Nelly här idag igen. Jag har absolut inga problem att passa henne lite då och då. Älskar hundar och ibland är de bara kul men skulle inte vilja ha egen hund igen. Vi är inte någon som kan lägga den tiden eller orken på att uppfostra en valp och alla runder, långa runder varje dag är inget för mig. Inte kunna åka som man vill med husvagnen mm. Nej de räcker med Katt och de är på gränsen de med. Bättre att låna en hund då och då som med Nelly. Hon är underbarat söt men valp och där av allt som har med valpar att göra även de tråkiga som kissa inne, bita på saker, hoppa i soffan mm. Inte tålamod till uppfostra en hund men en dag då och då ska man väll klara. Just nu är de försöka lära henne att inte tugga på ben i soffan :).
 
 
 
 
Mina barn sussar gott båda. Knodden har varit upp en runda innan. Han har nog lite ont i sin mage, väldigt gasig nu på morgonen och han skötte inte den på hela dagen igår, om han gjorde de var de på morgonen men kan inte minnas att han gjort det.
 
Dottern har börjat skriva önskelista och 11 saker har de blivit hittils.
 
1. Läkar väska
2. Pyssel saker
3. Pärlor + pärlplattor
4. Pärlor till halsband & armband
5. Surfpräda (Ipad helst)
6. Lera
7. Cd-spelare (Rosa med mikrofon finns på Br)
8.Walki-Talkie
9. Kläder (Klänningar & kjolar)
10. Peter Pan film
11. Spel till datorn (Lek & lära spel)
 
Så ser hennes önskelista ut såhär långt. Den kommer säkert att byggas ganska mycket fram till jul, men sen är de ofta saker hon säger som jag vet bara är onödiga saker.
 
Nelly käkade precis upp Knoddens napp. hmm 4 nappar på 7 veckor är borta och sönder nu. Har 3 till men 2 av dem är inte insugna än (De lät nasty).
Ha en bra dag! Kram
Då är det snart Farsdag igen. Gud vad tiden går fort. Jag brukar bara köpa lite lottor till sambon från barnen men i år ska Wilma få göra något själv, Blir säker en teckning eller så. Varför ska det kosta pengar alltid? Det ska ju komma från hjärtat.
 
Knodden har snart 62 i kläder. Hur är det möjligt att man kan växa så fort? 56 passar honom men börjar strama i knäppningen ner till.. 62 är förstort i armar, ben mm men passar på längden hmm...Han börjar bli stor min lilla snuffe.
 
Nu forsätter jag mitt bakande och sedan ner i byn en runda. Kram
 
Godmorgon.
 
Hoppas allt är bra med er, med mig leker livet i allafall. :)
Idag ska man på efterkontroll så får se vad hon säger där om blödningarna mm.
Sen tänkte jag även hälsa på T.T och våldgästa henne. Lite kaffe dax tycker jag.
 
Knodden fortsätter växa så de knakar. Över 5 kg nu och 57 cm lång. Snart förlång för 56 bodysarna, men för smal för 62 bodysarna.Behöver inte byte riktigt än men snart får jag. Testade en 62 igår som såg liten ut och den passade så.
Ha en bra dag. Knodden kallar nu!
 

Det blir inte så mycket uppdaterade nu som de blev innan. Mina dagar ser likadana ut typ så finns Inte så mycket att skriva om. Igår blev hela familjen utom Knodden klippta och jag älskar resultatet på mig. Helt underbart att få en frisyr och inte bara ha långt och tråkigt. Mitt hår är så tjockt så jag kan inte göra något vidare med det om det inte tunnas ut rejält och de är det nu. Loppan blev klippt av en frisör för första gången igår så de blev jämt nu i nacken. De växte väldigt ojämnt innan. Bloggar från mobilen, påväg till Veberöd så loppan ska få leka av sig med F.

Sonen ler lite smått

Känner mig väldig nerstämd över att jag gått up 2 strl i kläder. Innan jag blev gravid med Knodden hade jag 36 men nu är jag uppe i 40 och de är inte magen bara som är i vägen utan även bredden på bysten och bredden på mina höfter som är större. Tänk om jag kommer vara så här bred nu, tänk om jag kommer få ha strl 40 nu för att höfterna är större framöver? Det är en mycket jobbig tanke.
 
Fick åkta iväg igår och köpa kläder till mig. Hittade byxor på Hm för 99 kr st så blev 3 par sådana. Hittade även 2 tröjor för 50 kr st så tog även 2 sådana, den ena är mer klänning, tunika.
Måste iväg igen och se om jag kan hitta en tröja till Knoddens dop. Har ju byxor nu om de skulle vara så att jag inte får på mig kjolen jag tänkt men måste ha en tröja som är lite slappare över magen så man inte ser huden som hänger där. Fy vad jag tycker illa om min kropp nu. Tyckte illa om den innan av en speciell anledning som bara de närmsta vet men nu är de värre. Nu är det de bristerna plus att jag är mycket större :(. Det om något kan förstöra min dag och det är inte ett dugg kul att titta sig i speglen. Hoppas att ny frisyr kan liva upp mig lite,