Om 18 dagar är de dax för Knodden att döpas. Fortfarande inte hört något från prästen, ger de denna veckan med sen får man kanske ringa och kolla så man inte blivit missad.
 
Idag tänkte jag att jag skulle försöka göra saffranslängder. Älskar verkligen saffran så de blir den varianten men gör nog någon vetelängd med. Vad ska man ha för fyllning iden. Kanel är ju den vanliga men skulle vilja testa annat med. Undra hur de blir med kaffe smak? Vad tror ni?
 
Kram
Tittat fel i kalendern så de är ju inte förrens om 1 vecka jag ska vara hos MVC. Idag har Knodden verkligen vaknat på fel sida, massa gnäll hela tiden. Han vill inget alls idag. Har testat babysittern men de gick ungefär 3 min sen började han gråta/skrika. Nu ligger han i sängen och tittar på den spelande mobilen och än är de lugnt där inne.
 
Båda barnen är hemma idag, måste till CG och köpa nappar till nappflaska med, har 1 nappflaska här hemma med "rätt" napp kommer bli lite drygt med båda ungarna men de får gå.
Vill ha lite råd, jag ammar men vid två tillfälle när Knodden blivit ledsen ahr jag gett honom lite ersättning och då har han ätit ca 70 ml av de, detta är ca 1,5 timme efter jag ammat? Är de lönt att amma då? De verkar ju inte som han blir mätt eftersom han kan äta lite igen efter ca 1,5 timme. visst de är inget hel måltid men han blir lugn igen. Jag kan inte gå och gunga honom alla vakna stunder för han ska vara tyst, förslag? Han är go glad och mysig när man bär honom.
 
Värken har släppt lite i skuldran med, har den fortfarande men de hugger inte till lika ofta och tröttheten i ryggen är borta och de är så skönt, dock knapprat alvedon sedan igår. Huvudvärk och i morsse/natt när jag vaknade med började jag må sjukt illa, trodde jag skulle kräka helatiden men inget kom, kände mig jätte konstigt. Nu är de bättre förutom huvudvärken då som jag typ vaknar med varje dag nu.
 
Nu får jag sluta för nu börjar gnällandet på Knodden igen :(. Vad ska man göra?
 
En annan variant med choklad penslat på. Dessa var tjockare och där av blev de segare. Helt ok men de vanliga var nog godast.
 
 
 
Ni som fått barn hur länge har ni blött efter? Har de minskat hela tiden och till sist vara helt borta eller har de kunnat typ öka efter någon vecka? Jag är lite orolig för infektion, ska till min barnmorska på Tisdag så får väll höra med henne då men är de normalt tro att efter ca 4 veckor få ökade blödningar som fortfarande håller i sig, mindre mängd men fortfarande blodigt. Det är ju nästan 40 dagar sedan Knodden föddes och jag blöder fortfarande.
 
Idag är sambon iväg på sitt håll och jag får försöka underhålla våra barn så gott jag kan. Vet ej vad man ska göra. Förslg på aktivera en 4 åring som inte kostar så mycket :P. Kallt ute och jag har inga riktiga kläder till att vara ute då jag fortfarande inte har lyckats få bort magen helt, fast de är egentligen inte magen som är de största problemet utan bysten, jag ej knäppa över bysten och magen är problemet när de gäller byxorna. Har 2 par leggins jag kan ha och 1 par mammabyxor, de är de byxorna jag får på mig i nuläget. Ganska kallt för leggins nu med! Vet ni att de suger ekonomiskt att vara mammaledig!!!
Hittat frisyren jag vill ha.
 
 
Dax för en klippning och även färgning av håret innan dopet om 3 veckor.
 
Då har man sett de 5 släppta säsongerna av True Blood. Man blev beroende av den serien.
 
 
Nu undrar man vad man ska se och jag påbörjade Supernatural när den kom men såg aldrig alla säsongerna så blir nog att börja om med den, tror där finns 7 säsonger eller kanske fler?
 
Det har inte hänt för mycket, de flesta dagarna ser likadana ut för mig nu. Lämnar dottern på dagis, ute och går en runda och är hemma, det är typ min vardag nu. Försöker aktivera dottern den tiden hon inte är på dagis med. I Måndags gjorde vi en pumplykta och idag gjorde vi 2 nya lyktor på samma sätt som höst pysslet fast med fladermöss,spöke och pumpa på. Kommer bilder sen eller i morgon.
 
Undrar när man ska slua blöda. Ska till min Barnmorska nästa vecka på efterkontrollen så kollar med henne då. Mest rädd att man fått en infektion. Jag har ingen feber och inga störtblödningar men imellan åt får jag typ mensvärk och blöder fortfarande, mer blod nu än innan. Inga klumpar och ingen störtblödning utan mer blod än vätska.
 
Knodden min växer så de knackar, snart är han nog en liten knubbis och aptit har han fortfarande. Tycker jag ammar väldigt väldigt ofta. Rädd att han inte blir riktigt mätt men han går upp fint i vikt så mat får han ju :P. Han vaknar på nätterna men vilka spädbarn gör inte det? De tillhör bebis tiden att vara trött och lite sliten, de blir bättre. Dock är de tråkigt att se helt sunkig ut, vill ha bort huden som hänger och vill klippa mig, köpa lite nya kläder mm för att se piggare ut men pengarna är mindre varje månad nu så får ta de i omgångar. Jag prioriterar aldrig mig själv.
 
Påbörjat bakningen till knoddens kalas och i morgon blir de bakning av kanelbullar. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram
Fick tag i en ny babysitter till Knodden idag :)
 

Sitter hemma hos mina föräldrar. Ska snart hem till svärmor och äta lite idag. Sambon ringde innan och han var påväg till Akuten efter en smäll i magen på innebandyn. Hoppas de inte är något allvarlig. Tycker inte om att inte veta något.

 
Idag har de varit ny kontroll på BVC och Knodden min väger nu 4440. han har gått upp ca 1 kg på dessa 4 veckorna. Idag är de 4 veckor sedan jag låg inne på förlossningen. På Lördag blir han 1 månad datum mässigt.
Han växer och växer mitt lilla <3.
 
 
 
Då har man börjat se serien True blood och är snart på avsnitt 10 på säsong 1.
Det är sex, sex och åter sex i den serien. Lite bilder på huvudpersonerna kommer här.
 
 
Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Louisiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgade rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse (Anna Paquin), som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare.
 
 
Usch saknar T.T jätte mycket nu, inte träffats på flera dagar ju. Hon har inte mått vidare bra och nu har hon även jobbat i helgen :(. Hoppas vi kan träffas snart men förväntar mig ett sms eller tele samtal i morgon snäckan :).
 
 
Blev lite mer bullbaka idag. Även några Cupcakes gjorda men bilder på de kommer en annan dag. Kram
Vi hade satt en datum för dopet men det kommer bli ändrat. Min svärmor är inte hemma den dagen utan kommer hem dagen efter och vi vill att hon ska vara med så kommer komma en ny dag för dopet. När vet vi inte för det får vi ju se med kyrkan om när den är ledig mm. Helgen innan blir de inte för min bror ska ha sin 30 års fest då så kommer ev bli efter och då kommer inte min mamma kunna vara med för de är julmarknad på Jakri och hon ska jobba, men jag har ju en del andra familjemedlemar som kan komma och släktningar. Viktigt att min svärmor får dela den dagen med oss, speciellt för min sambo.
 
Sambon ranglade in här i natt väldigt väligt full och dryg som alla blir när de är för fulla. Jag och Knodden förflyttade oss ut till soffan och sov där. Dock sover jag där ganska ofta nu för blir för varmt i sovrummet för mig, hormonerna spökar i kroppen och jag är alltid så sjukt varm.
 
I em blir de nog bakning för oss. Var nere och handlade jäst & vetemjöl så kommer ev bli bullbak idag och cupcakes bakning, har 2 recept jag vill testa, så blir väll att testa 1 idag :).
 
Ha en skön söndag Kram!
 
Jag kommer förevigt stå vid er sida och hålla era hand vid behov.
Jag kommer förevigt finnas där för er och om de behövs skänka er mod
Jag älskade er långt innan ni hittade ut, och min kärlek till er kommer aldrig att ta slut.
 
Mina barn är de finaste jag har och de kommer jag kämpa för i hela mitt liv.
När jag blev mamma förändades allt med stora kliv.
Ena dagen låg ni i min mage och nästa var ni här.
Jag älskade er massor redan där.
 
En flicka och en pojke har jag fått äran att kalla mina och ni är allt för mig ni är så otroligt fina.
Kärleken man känner till sina barn går ej att beskriva med ord.
Den är större än allt annat på denna jord.
 
Kärleken växer för varje dag som går.
Ni vet vart jag finns och vart jag står.
Jag stöttar er i mina barn i allt jag kan.
Min kärlek till er den är sann.
 
Skriven av: Rebecka Angelin
Här sitter man nu kl 07.00 på morgonen med en kopp kaffe och en små gnällig Knodd i babysittern. Han är lite olycklig just nu. Han bli tyst så fort han får komma upp till mig men kan inte gå omkring och bära på honom hela tiden.
 
Igår blev de inget inlägg tror jag, kan inte minnas att jag skrev något i allafall. Jag är inte vidare motiverad till att blogga i nuläget och inläggen är inte vidare intressanta. Jag känner mig riktigt riktigt sunkig och trött och jag ser nog lika trött ut som jag känner mig och sunkig ska vi inte ens snacka om. Jag äger i pricip inga kläder att ta på mig. Det är mitt i månaden med vilket betyder att jag får avvakta lite med att handla.
 
Ni får ha en bra dag, jag lägger in lite bilder sen. Roligare med bilder än meningslös text. Kram
 
Idag är jag sjukligt trött. Ögonen går i kors och jag är verkligen mega slö. La mig i sängen 1 timme innan idag men lyckades inte somna ändå och har under hela fm slappat i soffan med Knodden, men inte fasiken är jag piggare för det. Usch nej orkar inte ens tänka på mat så de blir färdig pizza idag som man bara värmer.
 
Ringde till församlings hemmet och nu är dagen satt för dopet. De kommer kontakta mig för psalmer och upplägg av själva dopet, men nu har vi en datum och tid. Lokal får vi leta efter nu under tiden. Ska kolla upp olika för att se hur de ser ut. Församlings hemmet lokal var uppbokad typ hela hösten. Men vi ska nog kunna lösa det och skulle de inte fungera så får vi vara hemma, svårare än så är det inte. De dryga är att behöva ta bort släktingar för att få plats mm.
Jag la ut en förfrågan om vad ni tycker om att ev ha cupcakes på dopet istället för en tårta. Jag gillar ideen att ha 1 tårta med en dekor och hans namn och sedan ha cupcakes sidan om istället. Vi är ju inte så jätte förtjusta i tårtor men vill ha en iallafall, den kommer ev bli en grädd variant med ett täcke av marsipan precis som de jag gjorde till dotterns 4 års kalas.
 
Knodden har somnat och Loppan badar, snart ska sambon träna och jag tänkte tända ljus och sätta mig i soffan med dottern när hon är klar och mysa en stund. Jag har inte de tålamodet med henne längre som jag hade innan och får skuld känslor när vi "bråkar", massa skrik och bråk mellan oss just nu tycker jag. Vill inte skrika på mina barn för de hjälper inte, men blir så ledsen och irreterad så höjer rösten utan att tänka mig för.
 
Ha en trevlig kväll, så höres vi mer i morgon. Kram
Knodden väger nästan 4 kg nu. och han är 19 dagar gammal.
 
 
Loppan innan hon skulle på kalas i söndags
 
Här har ni mig med!
 
Igår var dotter, jag & Knodden på BVC och där är ju typ öppna förskola nu med. Så undertiden man är inne med minstingen kan de äldre barnen leka eller man kan gå dit och leka bara med. Jag kommer vara där ev Måndagar & Fredag med dottern nu när hon bara får vara på dagis 15 timmar i veckan.
 
Lite foto från öppna!
 
Denna dagen har inte börjat vidare bra. Knodden vaknade vid 24.30 men somnade om hyfsat fort igen dock var det annat när han vaknade 02.30 och var vaken i ca 1 timme innan jag fick somnat om i soffan, redo för att vakna igen vid 04 tiden och total vägra somna om. Jag gungade, vaggade, hade honom i famnen, ammade men nej han ville absolut inte somna om, men runt 06.30 fick jag somnat om. Upp igen vid 8 för Loppan skulle på dagis.
 
Trött och frustrerad så blev de inte speciellt bättre sen. Loppan ville inte äta frukost utan skulle kolla på Bumbibjörnarna, fick stänga av tv och fick då en gnällig dotter. Hon fortsatte vägra äta och då sätter Knodden igång och gall skrika. Vaggade honom och tog upp honom, han blev tyst men startade igen när jag la ner honom.
Då stod jag med en dotter som inte ville äta, en skrikande liten son som var olycklig över något och mig själv i trosor. Kl var då ca 08.30. Loppan skulle vara på dagis 09.00.
 
Fick i henne en liten skål med flingor, Knodden fortsatte dock att vara olycklig men när han kom ner i vagnen och jag gungade honom lite somnade han och jag kunde ta på mig och vi gick ungefär 08.50. Dottern ville cykla så de fick hon. Nu är jag hemma, har läst avdelningens blogg och ska vila en stund till om Knodden inte vaknar då, Sen blir de en runda ner i byn, posta pappert med hans namn och lämna ett papper till rådhuset. Tack och hej sålänge.
 
 
 
 
Daim muffins med kaffefrosting ! Jag smakade själv en idag och tyckte mycket om den, dock smakade muffinsen inte så mycket daim men god ändå. Hade inte så mycket daim i smeten.
 
Löven är gjorda av min nya utstickare och frostingen är spritsad men nya tyllar eller vad man ska kalla det. De är större hål och istället för att köpa ett cupcake set eller vad man ska kalla det för 199 kr så köpte jag detta på City Gross för 59 kr. Det fungerar för mig!
 
 
 
Testade göra furkostbullar efter ett recept min syster skickade till mig och de blev goda. Gjorde dem inte så stora så de blev medelstora när de jäst. Här har ni dem!!
 
 
Gjorde några ostbullar med och med lite sesam frön på, de var de jag hade hemma så. Ser lite ut som hamburgar bröd :). Men goda var det iallafall.
 
 
Var ute en runda igår med Knodden när Loppan var på kalas och jag älskar verkligen höstens färger, men dock är jag inte lika förtjust i kylan speciellt när jag inte äger någon jacka. Får ha tjocka tröjor i nuläget, jag vill inte köpa ny jacka för mitt mål är ju att magen ska vara borta om några veckor. Vill bara få besked på efterkontrollen att allt är ok och sen ska jag försöka få bort magen. Vågar inte skriva träna för känner mig själv och jag är ingen person som tycker om att träna direkt men kommer nog på något att göra.
 
 
Idag är de kontroll hos BVC och Loppan ska få vara på Öppna förskolan en stund i em. Innam dess får vi se vad som händer. Igår blev de cupcakes bakning och bilder på de kommer under dagen eller kvällen.
Har lyckats få min sambo att sitta med mig på kvällarna 2 dagar i rad och titta på film. I förrgår blev det MIB3 och igår blev det Johan Falk - Spelets regler, Båda filmerna var bra men tyckte nog mest om Johan Falk.  Har ni sett dem & vad tycker ni om dem?
 
 
God morgon. Vad händer för er idag då?
Loppan ska på kalas och sambon ska spela match och även annant som har med innebandyn att göra så han kommer vara borta typ hela dagen.
Jag själv tänkte jag skulle baka cupcakes idag men skulle vara trevligt om man fik lite fika besök idag med, någon som är sugen?
Sitter mest hemma eller ute och går själv, ingen som är sugen på att träffas lite? :)
 
 
 
 
 
Var iväg och handlade i em men glömde mjöl & socker så gick ner på Ica i byn och påvägen hem tog jag dessa bilderna. Tyckte de blev väldigt fina med denna effekten.
 
Vilken natt. Känns som om jag varit vaken mer än jag sovit och som om Knodden har velat äta hela natten typ. Varje gång jag la ner honom började han gny och gnälla, även om han inte skriker kan jag inte sova med en gnyende bebis hos mig. Nu sover Knodden men Loppan är vaken så det blir ingen sängen för mig nu inte.
 
Satte Knodden i bilstolen och sidan om badkaret så fick jag duschat i morsse med, nu är där fukost bullar på jäsning som ska in i ugnen om några min.
 
Ha en bra dag!
Vilket ruggit tråkigt väder det är idag. Jag är helt tom på ideer när de gäller att göra något och då kommer jag in i en deppig fas. Usch tycker det är riktigt tråkigt att bara sitta här och glo men inte fasiken kommer jag på något bättre att göra. Jag vill inte bara ut och va i regnet iheller. Dottern har inga regnkläder rena iheller, allt är så mega tråkigt idag och varit det hela dagen.
 
Har inte saker hemma till att baka iheller och ta på två barn för att sticka ner och handla typ jäst är så himla drygt med. Usch nej vad jag är negativ och tråkig idag. Det är ju fredag då ska man vara på bra humör. Tror de är för jag inte gjort något alls idag, inte träffat någon eller gjort något vettigt alls.
 
 
Bilder från bakandet av kanelbullar.
 
 
Fuskade med havreflarnen, de är köpte. Dessa kakor bjöd vi på igår och kanelbullarna blev mycket mycket goda. Har 30 till i frysen. glömde säga till sambon att han kunde ta med en påse till jobbet.
 
 
 
Idag somnade Knodden om efter matningarna i natt vilket betyder att jag fått sova största delen av natten med just avbrott för att ge honom mat men kunnat somna om nästan direkt efter igen. Dock väckte han mig 04.30 och somnade precis om. Sambon fick lämna dottern idag då jag är ruskigt trött och ska själv gå in och vila någon timme till. Man får passa på nu för om ca 1 vecka så får hon bara gå 15 timmar i veckan, men öppna förskolan har öppet Måndagar & Fredag för de över 1 år så vi kommer nog vara där ganska mycket sen.
 
Måste komma iväg och handla i dag. Sambon har lyckats slingra sig hela veckan med träning, match och igår fick vi besök av hans arbetskamrat med fru och Knodden fick jätte fina kläder med bamse på (dottern fick paket med). Var även uppe en runda på jobbet i går för en av mina arbetskamrater hade presenter till mina barn och de var pjamas till Knodden som var väldigt fin och målarbok och en lite nyckelpigga till dottern. Dottern satte sig och målade direkt när hon kom hem eller nästan, först bakade vi bullar. Kommer bilder idag med, men nu ska jag vila först.
 
Jag är jätte tacksam för att dottern fått något med. Jag vill inte att hon ska tro att hon är mindre omtyckt nu när lillebror har kommit. Hon är jätte glad för lillebror och vill gärna att det ska förbli så och inte att de ska uppstå svartsjuka nu när jag inte kan ge henne min fulla uppmärksamhet eller när lillebror är i centrum och hon inte. Tänk er, hon har varit i centrum i 4 år och nu är de en annan lite bebis som får ¨"all" uppmärksamhet.  Nej nu blir de dricka upp kaffe och sedan vila en timme eller två.
 
 
Kram
 
 
Tycker det är riktigt riktigt drygt nu, jag känner mig pigg och glad men ser inte ett dugg fräsch ut. Har två par urtvättade mjukis som typ trillar av mig eller 2 par leggins i svart & lila som passar mig, hur kul är det? Satte på mig ett par andra svarta idag men fick ta av dem lika snabbt igen för de började klia på hela kroppen, för tajta för mig. Jeansen passar inte. Som höggravid brydde jag mig inte så mycket och sommaren hade jag leggins eller ett par trekvart byxor men nu kan jag inte ha de precis. Jätte tråkigt att behöva se ut som ja gud vet vad i dessa slitna byxorna och jag kan inte ha klänning för jag ammar, kan inte dra upp hela klänningen heller.
 
Har börjat bli lätt irreterad igen speciellt på dottern och röksugen så de skriker om det, de luktar skit men jag vill så gärna ta den ciggen igen. Känner mig så nere över detta skitet nu. Jag vill se bra ut trots jag blev mamma för 14 dagar sedan, Så fort sambon kommer hem ska jag duscha för jag är så varm och kliar på kroppen igen. Det är för jag blir så lätt irreterad och blir så då. Svettigt och varmt.
God morgon!
 
Inatt har varit en helt ok natt trots att Knodde vaknat för mat 2 gånger mitt i natten och spenderade timmarna mellan halv 2 och 4 att låta som en kanarie fågel i stort sätt. Man lyckades slumra till men vaknade så fort han gnydde igen och vid 4 fick jag somna om ordentligt till 06.30.
 
Gick upp och nu sitter jag här. Loppan tittar på Disney Junior och Knodden ligger i soffan han med och det ser ut som om han tittar han med, hans ögon är på tv, massa färger. Kan de vara de som han ser?
 
Lite fina höst bilder så här på morgonen!
 
 
 
Så här mysigt blev det, kommer nog göra fler lyktor sen och sätta ut i trädgården med nu när hösten kommer med storm steg, kanske inför halloween :).
Man kanske skulle pyssla lite i hop en grupp med barn inför halloween, vad tycker ni som har barn? Någon intresserad? Tänkte på de som har barn som kan pyssla lite själv även med föräldrarnas hjälp. Det hade väll kunnat vara mysigt?
 
13 dagar är Knodden idag och idag fick jag den första riktiga kräkningen över axlen. Loppan fick springa och hämta en handuk för jag vågade inte röra mig med risk att de skulle komma lite här och var. Stackaren, men så som han äter så är de inte så konstigt att han kräkte och att han har ont i magen. (Inte kolik, utan bara vanlig magont). Glupsk så sväljer ganska mycket luft.
 
 
Vet ni, jag längtar så sjukt mycket efter att få bada. När ska detta avta så jag kan bada. Snart 14 dagar sedan nu ju, tycker gott att de kan försvinna. De har varit ungefär samma mängd i typ 1 vecka nu. Verken mer eller mindre direkt.
 
Köpte eget lås till Loppan cykel igår så idag cyklade hon till dagis. Hon har cyklat innan med men då har sambon cykel varit utan lås, men nu har de vars ett :).
 
 
Natten har varit dryg, runt 2 vaknade Knodden och ville äta, men sen somnade han inte om som vanligt och ca 02.30 vaknade dottern, gick in och la sig i vår säng men kunde inte somna där och jag satt i soffan och försökte gunga Knodden till sömns (Omöjligt) så Loppan kom ut och la sig där med, efter mycket pust och stönande från henne somnade hon och då var nog kl 03.30 ungefär, då var Knodden fortfarande vaken och jag satt med ögon som gick i kors. Varje gång jag trodde han somnat slog han upp sina blå igen. Till slut måste jag slumrat till för innan jag visst ordet av det och blivit väkt 2-3 gånger av att han låg i min famn och gnällde var kl 06.30 och sambon stack till jobbet. Strax efter var både Knodden & Loppan uppe igen. Ofta behövs ett blöjbyte i samband med matningen och de är då Knodden piggnar till. Nu sover han i vagnen och jag kan gå och vila, men skulle vilja duscha i lugn och ro med plus när jag vilar mitt på dagen/ fm / em när som så vaknar jag med sjuk huvudvärk och tröttare än jag var innan så undviker gärna det, men känner mig regält slö idag så blir nog en dusch och om Knodden sover fortfarande efter duschen så blir de en stunds vila, eller så skippar jag duschen nu och duschar ikväll och kryper ner i soffan med levande ljus när barnen somnat. Om de går lika smidigt som igår kan jag hålla kväll runt 21.
 
Bilder från pysselkvällen kommer i nästa inlägg. Kram
Ringde min syster så kom hon hit och Loppan,moster och jag hade en pyssel kväll. Det gjordes lycktor och en dekoration av löv. Systern min gjorde myror av kastanjer till Loppan och jag fixade lite med ljus mm. Nu har jag tänt ljusen i vardagsrummet, barnen sover jag jag ska mysa ner mig i soffan om en stund med en film. Bilder kommer i morgon för är för trött för att lägga ut dem nu.
Kram
Idag är jag trötter men de släpper när jag väll kommer igång. Knodden vaknade runt 2 för att vara vaken till nästan 4 och sedan sov han oroligt fram tills jag gick upp vid 7. Nu sussar han i soffan igen och jag ska snart göra frukost till Loppan. Hon ville egentligen äta på dagis idag men de han jag inte. De är ju mer saker att göra nu. 2 barn att fixa och dona. Får höra med sambon om han kan köra henne innan jobbet i morgon så hon kan äta där då. Vi har heltids platsen till den 15 Oktober sen går de ner till halvtid med 15 timmar i veckan bara. Hon kommer klättra på väggarna här hemma.
 
 
Var på netto i går och skulle köpa utstickare men de var nästan slut och tradigt om de skulle vara de ända de hade för jag skulle vilja ha blommorna med, fick snöflingor och löv.
Tänkte höra med mina arbetskamrater om när de är lediga de flesta till att kanske komma på kaffe och umgås lite. En lite tjej em typ med hembakat och tjejsnack :). Finns ju fler som jag skulle vilja att de kom.
 
Ska se om jag kommer ihåg att ringa kyrkan idag eller denna vecka i allafall, behöver inte ringa just idag. Papperna om namn ligger fortfarande på bordet och måste fyllas i, när jag nämner det för sambon säger han bara ja och sedan händer inte mer. Typiskt honom och jag orkar inte tjata för då blir de bara bråk!
 
Ha en bra dag! Kram
 
Vad har då hänt idag?
 
Jo i morsse lämnade jag dottern runt 09.00 och efter det mötte jag upp T.T vid Ica. Gick in handlade lite frukost och traskade sedan hem till mig igen. Där åt vi frukost & efter vars en kanelbulle. Förflyttade oss till vardagsrummet som känns helt underbart att vara i nu när de är renoverat, öppet och ljust. Satt i soffan tills kl nästan var 12.30. T.T skulle hem och ut med hunden och jag hängde lite tvätt, vek tvätt och la in tvätt innan jag tog på Knodden och gick till jobbet för att hälsa på.
 
 
 
 
Nu har alla mina fina arbetskamrater träffat Knodden och fick drukigt lite kaffe och snackat lite med 4 av mina 5 arbetskamrater. Saknar dem gör jag imellan åt men saknar ej själva jobbet faktiskt. Nu när Knodden är ute med så har jag lite annat att göra med. Tänkte bjuda hem dem när de har tid på kaffe & nybakat med för de saknade mitt bakande sa de idag.
 
Efter besöket hämtade jag dottern och traskade till Netto, Köpte 2 utstickare som fanns där. Snöflingor & Löv. Så nu när jag har andra löv med kanske man ska göra några höst cupcakes och leverera på jobbet någon dag. Får se för jag har inte haft någon vidare lust eller ork att baka. Kanske ska göra några småkakor med, men vi får se.
 
Har tvättat upp de första plaggen som jag köpte igår så kommer nog bilder här inne när de har torkat.
Knodden deckade i mitt knä igen, han har sovit hela em och kvällen, men var vaken under fm ganska länge i streck så han tog väll ut sig där. Vaknat och ätit lite och somnat om igen, men han lär väll säga ifrån när han vill ha mat.
Nej nu tänkte jag natta dotter, bad sambon göra det men han är inne i sitt spelande och Knodden har ändå somnat så jag kan lika bra sätta mig där inne om filmen hon såg är slut, lovade att hon skulle få se den.
 
Kram
 
 
 
 
God morgon mina vänner. Då var de måndag igen och ny vecka. Har inget planerat alls denna vecka mer än jag måste försöka övertala sambon att vi ska åka och storhandla lite mat för de är i stortsätt tomt i frysen nu eller frysarna för vi har ordnat en till nu.
 
Nu är vardagsrummet i stortsätt klart, målat och ny soffan. Den var på utförsäljning så vi kunde inte bara gå förbi den, den var nedsatt mer än halva priset. Kostade ca 1/3 del av ordinarie pris. Vi har bestämt att vi inte ska ha så mycket på väggarna eller massa möbler i vardagsrummet nu för de ser luftigare ut nu. Kommer bilder när de är helt klart.
 
Vi får prata om nanm till knodden i veckan för måste fylla i papperna till skatteverket snart. Han är inte så gammal men får snart ringa och kolla när kyrkan + lokal är ledig. Loppan var ca 2 månader när hon döptes så.
 
Ha en bra dag!