Det blir bättre & bättre

1kommentarer

Pratade med systern i tele igen för en stund sedan då hade hon precis varit inne hos sin son och tittat till honom och pratat med dem där.
Behandligen hjälper, antibiotikan gör sitt jobb så nu jädrans ska han bli frisk. Han är en riktig riktig kämpe. Febern är helt borta och han kisade med ögonen och tittade på systern nu när hon var där inne. Underbart att höra. De kommer stanna ett tag där inne och han finns ju fortfarande i farozonen men är stabil och stabil ska han förbli och bättre där till. En sten har släppt från hjärtat men nu när han är på så pass mycket bättringsväg varför skulle de heltplötsligt bli sämre igen? Nej de alternativet finns inte. 
De skulle väll flytta ner systern nu till samma avd med eftersom hon pumpar och kan ju gå till honom när hon vill. 
 
De finns ju risk att han kan få tillbax de senare så de kommer inte bli massa springande med honom ute eller ta in folk till honom, de första 3 månaderna ungefär kommer de vara han & hans mamma ev mina föräldrar med, men inga barn. Knodden behöver ju inte alls ha någon kontakt med Snuffe men Loppan är värre så hon får snällt vänta tills den tiden har gått innan hon får gosa med sin kusin. Känns lite i hjärtat om jag inte ska få träffa min syster & syster son på så många veckor/månader men de viktigaste är att han blir helt frisk och att de inte kommer tillbax.
 
Just nu mår han mycket mycket bättre än i natt <3.
 
 

1 kommentarer

Linda ( Fabian)

20 Jan 2013 20:46

Skönt att höra!! Kram❤

Kommentera

Publiceras ej