Recept - Chokladrutor med cocostosca
0kommentarer
ca 42 st
Chokladkakan
Ägg 4 st¨
Socker 6 dl
Smör 150 g
kako 1 dl
vaniljsocker 2 tsk
salt 1 krm
vetemjöl 3 dl
- Vispa ägg & socker pösigt.
- Smält smöret och rör i
- Blanda torra ingredienser (ej de till toscan) och sikta ner i smeten
- Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper
- Grädda mitt i ugnen 15 min 200 grader
Cocostosca
Kokosflingor 200g
Socker 2 dl
Ljus sirap 1 dl
Vispgrädde 1.5 dl
Smör 75 g
- Blanda alla ingredienserna till toscan i en kastrull
- Sjud på svag värme 5 min
- Bred över på choklad kakan
- Grädda ytterligare 10 min
- Låt kakan svalna och skär 42 rutor
Kommentera